OnlineSynlighed.dk, der blandt andet beskæftiger sig med søgemaskineoptimering (SEO) og lignende ydelser inden for online markedsføring, er også en del af UlovligKopiering.dk-samarbejdet. Men hvad du skal bruge SEO-rådgivning til, når din sag involverer brud på ophavsretten?

Svaret er, at når du er blevet udsat for brud på din ophavsret, det vil sige duplikering af dit indhold, eksempelvis billeder og produkttekster på din webshop, påvirker det dit arbejde med søgemaskineoptimering og sandsynligvis også din organiske position på Google.

Det er altså ikke blot et spørgsmål om en ulovlig handling, men en ulovlig handling med konsekvenser for din forretning i større eller mindre omfang. Google er ikke interesseret i at vise brugerne de samme søgeresultater og give dem en dårlig oplevelse med deres søgemaskine, og Google kan derfor straffe dig og placere dit link uhensigtsmæssigt langt nede på søgeresultatlisten.

OnlineSynlighed.dk tilbyder professionel overvågning af dit site ved hjælp af nogle onlineværktøjer, der både kan opspore dine billeder og tekst. Du får besked, hvis dit indhold er blevet kopieret, og vi sørger for at sende sagen og dens beviser videre til advokat Søren Andreasen. Han sørger for, at tekster og billeder fjernes, samt at du får det vederlag og den eventuelle godtgørelse, som du har ret til.

Kontakt
søgemaskineeksperterne