dette tilbyder vi
Få specialister til at føre dine erstatningssager. Det er naturligvis altid en mulighed, at du selvstændigt kører sagen og kontakter de(n) pågældende kopist(er), der har åbenlyst misforstået retten til at genanvende andres tekster og billeder med ophavsret. Du kan bede vedkommende om at slette det pågældende indhold, hvis det drejer sig om kopiering af mindre omfang, og du ikke ønsker at bruge en masse energi på det. Sådan forholder virkeligheden sig desværre ikke nødvendigvis altid, og du kan ende med ærgrelser, frustrationer og spildt tid.

Hos UlovligKopiering.dk tilbyder vi forskellige typer services til dig, der har værker med ophavsret på nettet. Vi kan hjælpe dig eller din virksomhed med:

  • Rådgivning vedrørende præventive midler mod kopiering af dit indhold.
  • At overvåge om indholdet på din hjemmeside, blog eller webshop bliver kopieret til andres sites.
  • Rådgivning omkring efterfølgende søgemaskineoptimering.
  • Advokathjælp til at køre en erstatningssag.

Er din sag gået i stå?

Du kan trygt overlade din erstatningssag til os, og i stedet bruge din tid og energi på dit site. Vi har den opfattelse, at det er bedre at koncentrere sig om sin forretning fremfor konkurrenterne. Har du allerede kontaktet krænkeren af din ophavsret uden resultat, men du har sikret dig dækkende bevismateriale, springer vi til med det samme. Hos OnlineSynlighed.dk overtager vi det praktiske og tekniske, mens vores advokat, Søren V. Andreasen står for den juridiske del, og hjælper din sag i mål.

Vi håndterer alle sager – store som små

Det er i vores fælles interesse, at vi leverer dig det bedst mulige udfald, og lukke sagen hurtigst muligt, så du kan få ro i sjælen. Vi kan håndtere sager uafhængigt af størrelse og omfang. Vi overtager under alle omstændigheder dialogen eller mangel på samme med krænkeren.